Våra tjänster

Proffs på utemiljö

Vi arbetar med allt från anläggning av uppfarter, stenläggning och trädgårdsland m.m. till mer klassisk trädgårdsskötsel såsom gräsklippning, plantering, rensning. Oavsett vad du vill ha hjälp med är vi med dig genom hela processen, oavsett projektets storlek. Välj en tjänst ovan för att läsa mer. Våra populäraste tjänster visas nedan. Du är givetvis att ringa oss om du har frågor eller behöver konsultation så hjälper vi dig att komma igång!

Gräsklippning

Nybergs Trädgårdstjänst, din pålitliga partner när det gäller gräsklippning på Gotland. Vi förstår att en välklippt gräsmatta kan göra underverk för din trädgårds estetik.

 

Har du någonsin tänkt på hur en perfekt klippt gräsmatta kan förändra hela din trädgårds atmosfär? Gräset är trädgårdens fundament, och när det är välskött, lyser hela trädgården. 

 

Vi förstår hur viktigt det är att ha en regelbunden och pålitlig service. Därför ser vi till att alltid vara där när du behöver oss.

 

Vårt team ser till att varje del av din gräsmatta får den uppmärksamhet den förtjänar.

 

Kontakta Nybergs Trädgårdstjänst idag och låt oss förvandla eller underhålla din trädgård!

Trädfällning & Stubbfräsning

Trädfällning är inte bara att ta ner ett träd. Det kräver planering, precision och kunskap om trädets struktur. Vårt team av experter har den kunskapen och erfarenheten som krävs för att säkerställa att trädet faller på rätt sätt, utan att skada omgivningen.

 

Stubbfräsning - En ren trädgård på nolltid

Efter trädfällning kan en stubbe vara ett irriterande hinder i din trädgård. Med vår stubbfräsningstjänst kan du snabbt och effektivt bli av med dessa stubbar och återfå en slät och användbar yta.

 

Vi förstår vikten av säkerhet, både för vårt team och din egendom. Därför använder vi den senaste utrustningen och följer strikta säkerhetsprotokoll vid varje uppdrag.

 

Hållbarhet i åtanke

Förutom att erbjuda förstklassiga tjänster inom trädfällning och stubbfräsning, strävar vi också efter att vara miljövänliga. Allt avfall från våra tjänster återvinns eller återanvänds på bästa möjliga sätt.

Oavsett om du behöver hjälp med ett litet träd i din trädgård eller ett större projekt, är vi här för att hjälpa till.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Anläggning & Grävarbeten

Varför välja oss för ditt anläggnings- och grävprojekt?

Hos Nybergs Trädgårdstjänst förstår vi vikten av att ha en pålitlig partner när det kommer till anläggning och grävarbeten. Vårt team av experter har den kunskap och utrustning som krävs för att hantera projekt av alla storlekar.

 

Några av våra tjänster inom gräv - och anläggningsarbete. 

Grundläggning: Vi förbereder marken för ditt byggprojekt, oavsett om det är ett nytt hem, en utbyggnad eller en kommersiell byggnad.


Dränering: Vi ser till att ditt område har korrekt dränering för att förhindra vattenskador och översvämningar.


Stenarbeten: Från stenmurar till stenlagda gångar, vårt team kan skapa vackra och hållbara stenkonstruktioner.

 

Välkommen till Nybergs Trädgårdstjänst, ditt förstahandsval när det gäller anläggning och grävarbeten på Gotland. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda dig högkvalitativa tjänster som uppfyller dina behov.
Vi erbjuder även en rad andra tjänster inom anläggning och grävarbeten. Välkommen att kontakta oss inför ditt nästa projekt!

 

Har du frågor?

Alla mår bra av en grön och välmående trädgård. Vi hjälper er trädgård eller närmiljö att blomstra och frodas så att ni kan fokusera på annat och njuta av en rogivande omgivning. 

Kontakta oss